Kedd Júl. 23, 2019 2:59 pm |
| Rafael Whitmore Koven vezető Hozzászólások száma : 18
| Michael Whitmore | Csoport : ember, egyház, boszorkányvadász, Holdfény koven, Molochi koven, Semleges boszorkányok Boszorkány típus: született boszorkány/ fekete mágia Név :Michael Whitmore Kor : 20-24 Szexuális beállítódás : heteró Avatar alany: josh hutcherson ( cserélhető hasonlóra, csak barna, fekete hajú nem lehet) | Információk
Az unokaöcsém vagy, de valahol fiamként tekintek rád. Apádat vadászok ölték meg, és az akkori inkvizítor. Nem más csalt minket akkor csapdába, mint az édesanyád. Soha nem kérdeztem, de te sem, hogy miért tette ezt. De,hogy ez ne legyen elég, 15 éves korodban leltem csak rád, mert anyád eltűnt miután meghalt a bátyám. A család ekkor lépett be a fekete mágusok sorába, ahová te is csatlakoztál édesanyád megölésével. Minderről bővebben olvashatsz az előtörténetemben.
Van egy unokahugod, aki számodra igazi testvérként él,és létezik (nem szeretnék szerelmi szálat, kifejezetten testvér kapcsolat). Bármit megtennél érte, hogy ő biztonságba legyen. És ezzel megkönnyíted az én dolgomat is, mert jobban a pasijai körmére nézel, mint én. Talán ez még kedvez is a fiúknak, mert élve megusszák, vagy tévednék? |