Kedd Júl. 23, 2019 2:31 pm |
| Rafael Whitmore Koven vezető Hozzászólások száma : 18
| Foglalt Crystal Whitmore | Csoport : Molochi koven Boszorkány típus: született boszorkány / fekete mágia Név : Crystal Whitmore Kor : 18 éves Szexuális beállítódás : heteró,bi Avatar alany: katherine mcnamara (nem ragaszkodom, csak a hajszín legyen vörös) |
Információk
A lányom vagy. 16 éves voltál, amikor édesanyád csak egy levelet hagyott hátra neked, amiben leírta, hogy sosem szeretett téged. Számára csak egy kötelesség letudása voltál, amit mivel nem tud újra prodikálni így tovább áll. Nem köszönt el tőled, és ezeket a tényeket is nyersen írta meg számodra, amin nem lepődsz meg, mert anyád 10 éves korodtólkezdve tényleg elhanyagolt. Hűvös volt veled és elvárásai olyan szintűek voltak, amiket még én sem vártam el tőled. Hűséges vagy a mágiánkhoz, a családunkhoz. Unokatestvéreddel pedig remekül kiegészítitek egymást, testvérre leltetek egymásban ( nem szeretném, ha szerelmi száll alakulna ki köztük!). Hogy kiderül e az igazság édesanyádról valaha is? Ez a jövő titka, de bármire nyitott vagyok, hiszen számtalan lehetőséget hord magában. |